Tavoittee­namme

Energiansäästö
Ympäristönsuojelu
Terveys-, palo- ja henkilöturvallisuuden ylläpito
Neuvonta ja opastus

Tilaa nuohooja säännöllisesti

Tarjoamme 40 vuoden kokemuksella nuohoustoiminta-alueellamme (Kuusamo, Taivalkoski, Posio) käyttöönne seuraavanlaiset palvelut:

  • tulisija- ja savuhorminuohoukset
  • lämmityskattiloiden puhdistukset
  • tulisija- ja hormitarkastukset
  • hormi- ja lämpökamerakuvaukset

Energian säästöä ja turvallisuutta

Säännöllisellä nuohouksella vähennämme polttoaineen kulutusta ja edistämme täydellistä palamista, mikä vähentää tarpeetonta ympäristön kulutusta. Nuohotussa tulisijassa polttoaine palaa paremmin ja puhtaammin.

Yrityksemme tavoitteena on energiansäästö, ympäristönsuojelu, ihmisten terveys, palo- ja henkilöturvallisuuden ylläpito. Neuvonta ja opastus on tärkeä osa tätä tavoitetta. Siististi ja huolellisesti tehty työ kuuluu yrityksemme toimenkuvaan.

Säännöllisen nuohouskierroksen yhteyteen sovittavat nuohoukset ovat edullinen ja vaivaton tapa hoitaa, että nuohoukset ovat ajallaan suoritettu.

Nuohoojamestari Esa Karjalainen on toiminut nuohousalan yrittäjänä vuodesta 1975. Sukupolven vaihdoksen myötä yritystoimintaa  jatkaa nuohoojamestari Jari Heino.

Olemme Nuohousalan Keskusliitto ry:n jäsenyritys. 

VINKKI

Vapaa-ajan asuntojen omistaja tai haltija, tilatkaa naapureiden kanssa nuohous samanaikaisesti ja säästätte nuohouskustannuksissa.

Nuohooja­mestarit Jari Heino ja Esa Karjalainen

Nuohousalalla ja nuohoojamestareilla on vuosisatojen perinteet harjoittaa nuohoustoimintaa. Asiakkaiden vankka luottamus on säilynyt perinteisiin nuohoojiin.

Nuohoojamestarin arvon saa suorittamalla nuohousalan erikoisammattitutkinnon.

Oheisesssa kuvassa nuohoojamestarimme juhlapuvussa.


Nuohous & Ilmastointi Karjalainen Oy, Revontulentie 1, 93600 Kuusamo, puh. 040 825 9465

©Nuohous & Ilmastointi Karjalainen Oy